Stenläggning runt huset

Hejsan hoppsan bloggen! Äntligen helg och jag ska se till att hålla träningen uppe även på mina lediga dagar, men den här gången kommer det inte vara på något gym eller på löparbanan. Jag har bestämt mig för att utföra stenläggning på tomten i Nacka, så tror mig när jag säger att det kommer tränas. De här stenblocken som jag har köpt ser kanske inte så tunga ut med tanke på att de är relativt tunna, men jag kan lova er att det är några kilon som de ligger på. Speciellt med tanke på att det är ganska många plattor som ska läggas, men det ska jag nog klara av. Jag fick faktiskt inspirationen hämtad från internet när jag kollade runt på lite hus som var till salu. Nej jag går inte i tankarna av att flytta men däremot så tycker jag att det är väldigt kul att kolla runt lite på hur bostadsmarknaden ser ut. Det finns många fina hus i Nacka och Stockholm men även i resten av Sverige. Hursomhelst stenläggning var det som jag skulle prata om och inspirationen till det här projektet. Det huset som jag har tagit min inspiration ifrån var en villa där de hade gjort stenläggning runt hela huset med stora stenblock så att man kunde gå runt där utan att behöva gå på gräset. Det är en väldigt bra lösning för mig eftersom att jag har en altan på baksidan av huset och ut dit har jag ingen dörr utan man måste gå ut genom ytterdörren och sen gå runt på gräsmattan. På morgonen kan det vara ganska blött på gräset så då drar man också med sig massa gräs och smuts upp på altanen. Men om jag inte behöver gå på gräset så behöver jag heller inte tvätta altanen lika ofta.