Rehab med massage

Hallå!

Hur är läget med er idag? Med mig är det lite sisådär, jag genomgår just nu en rehab efter min något otäcka skada där jag slet av muskelfästet i baklåret som jag drog på mig för några veckor sedan i hockeyrinken. Jag kommer precis nu från en massage där jag har fått mitt ben masserat och även fått ta del av lite stretchning, tidigare idag var det besök hos sjukgymnasten där jag gjorde en del övningar som hjälper mig att bygga upp styrkan igen. Kombinationen av massage och träning är väldigt bekväm och ger mig en bra återhämtning av mina muskler, dessutom så ligger lokalerna bara några minuter ifrån varandra.

Det var i samband med att vi spelade lite hockey jag och mina vänner som skadan inträffade, det är inte någon direkt någon skada som vanligtvis inträffar i hockeyrinken. När jag efter en vurpa skulle skjuta ifrån med högerbenet så var det som att det nästan exploderade i benet och jag kunde inte röra mig. Det var raka vägen in till akuten för att jag på något sätt kunde få reda på vad som hade hänt och det var inga positiva besked när jag reda på att det skulle vara cirka ett års rehab. Däremot var det någorlunda plåster på såren när jag fick reda på att massage skulle hjälpa vid rehabiliteringen. Just nu ser mina dagar väldigt tråkiga ut men det finns inte så mycket att göra åt saken. Veckorna består av arbete, rehab och massage. Förhoppningsvis är jag snart tillbaka på isen för att kunna göra det som jag tycker om allra mest, och jag lovar er att jag kommer komma tillbaka starkare än någonsin. Det är viktigt att ni som idrottar alltid tänker på att värma upp och stretcha före och efter ni ska utöva någon sport, jag kan rekommendera er Lindas Massagestuga i Borlänge för den som behöver hjälp med stretchning.