Meditation för ny energi

Hallå där ute!

Jag hoppas att ni alla haft en skön helg där ni har lyckats ladda upp batterierna inför en ny vecka fylld med arbete och möjligheter. För mig har det varit en helg bestående av mycket avslappning och jag lämnade lägenheten ytterst få gånger, jag var ute sammanlagt två gånger. En gång för att handla och en gång för att gå på meditation i Uppsala. Det kändes verkligen som att jag behövde en sån här helg, det har varit väldigt mycket på sistone som tagit över, bland annat har jag fått arbeta betydligt mer än vanligt samtidigt och det har blivit sena kvällar nästa varje dag för att hinna med de vardagliga sysslorna. Därför kände jag att det nu var dags för en helg där det verkligen inte fanns några måsten och där jag med gott samvete kunde slappa i soffan. I Uppsala finns det ett ställe som jag brukar gå till för att få ta del av lite meditation och det heter SjälaGott. Där får man en lugn och härlig stund som ger energi och det är inte fel att fylla på energinivån i kroppen ibland.

Jag har en väldigt krävande vardag med både jobb och studier som tar stor del av min tid. Men det är sådan jag är som människa, jag strävar alltid efter att utvecklas och bli bättre. Med sådana mål och visioner så krävs det att man lägger ner mycket av sin tid och då finns det inte riktigt plats för avslappning och vila. Meditation hjälper mig därför väldigt bra med att få ny energi. Den här veckan blir lite lugnare, men jag vet att det oftast dyker upp grejer under veckans gång. Men det känns bra att få starta veckan med lite hopp om ett normalt tempo för en gångs skull. Hur gör ni för att få lite ny energi?