Fotvård som friskvård

God morgon mina härliga följare!

Ni vet vid det här laget att jag intresserar mig för det mesta som har med hälsa och friskvård att göra och den här gången vill jag ta möjligheten att påminna er om att ta hand om era fötter. Ansiktet blir vi påminda om varje gång vi tittar i spegeln, och händerna ser vi framför oss hela tiden. Men fötterna kanske inte får lika mycket uppmärksamhet. Bor du i eller i närheten av Södertälje så kan jag varmt rekommendera er att boka tid på Lilla Fossingens Hälsa.

Nu på vintern är det lätt att glömma bort att göra regelbunden fotvård men kanske desto viktigare nu. På sommaren får vi naturlig peeling när vi går barfota men på vintern är de stackars fötterna instängda i varma sockar och vinterkängor. Ena stunden blir vi varma och andra stunden kanske kalla och blöta. Eftersom vi inte så ofta går barfota på vintern så tittar vi kanske sällan då på våra fötter – så vida man inte har skön golvvärme i sitt hem!

Med tanke på att dina fötter gör ett enormt jobb varje dag med att ta dig dit du behöver gå, så är det minsta du kan göra att ge de belöning för det genom en välbehövlig stund hos Cathrin som är diplomerad medicinsk fotterapeut. Det betyder att även du som behöver medicinsk fotvård kan få det här.

Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag för fotvård, prata bara med din arbetsgivare så kan du boka dig en tid. Förutom att det är skönt och välgörande så kommer dina fötter vara fina och redo för vårens och sommarens sandaler och barfotadagar. Dina fötter kommer tacka dig.

Ha nu en underbardag!