Behövlig akupunktur i Mölndal

Hej där bloggen! Nu har det gått några veckor sedan jag fick ryggskott och det börjar sakta kännas lite bättre. Idag var jag på akupunktur i Mölndal för att se om det skulle göra någon skillnad, och tro det eller ej så kändes det efter en stund bättre i kroppen trots att smärtan fortfarande fanns kvar. Jag var på en högteknologisk akupunktur som innebär att man genom ett litet verktyg skickar in ljus till kroppens celler för att kroppen själv ska läkas snabbare.

Hur jag fick mitt ryggskott har jag inte berättat än men tänkte göra det nu. Det var någon dag efter nyårsafton som jag och min sambo skulle flytta till Mölndal, vi tänkte att det var onödigt att anställa någon flyttfirma eftersom att jag kunde låna en skåpbil från jobbet. Vi packade in så mycket som möjligt från gamla lägenheten i bilen och åkte till den nya lägenheten för att börja bära in allt, första rundan gick perfekt. Andra rundan gick lika bra den, men det var på vår tredje vända som det gick i stöpet. Som ni kanske misstänker så var det i samband med att vi skulle göra ett tungt lyft som ryggskottet kom och det stämmer. Vi hade lyckats få in vårat vitrinskåp i bilen och skulle lyfta ut det, för er som inte vet så kan ett vitrinskåp vara väldigt stort och otympligt att bära. Med en gnutta övermod och lite för lite muskler så böjde jag mig ner för att tag i kanten av skåpet och på vägen upp känner jag bara hur det knäcker till i hela ryggen, då var det kört.

Så nu fick ni även veta hur jag åkte på ett ryggskott, det är lätt hänt så var försiktiga när ni ska bära tunga objekt. Skulle ni åka på ryggskott så prova med akupunktur, det hjälper faktiskt. Ha det gott, som man säger här i Mölndal